Limba română, întrebare adresată de ValentinaTinna, 9 ani în urmă

eseu despre importanta sportului in viata unui adolescent. repedeeee va epooog frumooooos. 15-20 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anapascal1
4
Despre adolescenta putem spune ca este varsta schimbarilor uimitoare, a marilor pasiuni, dorinte si ambitii. E perioada in care trebuie a le incerce pe toate, sa simta cat mai mult, sa traiasca din plin. 
    Nimic mai adevarat. Din punct de vedere anatomic si fiziologic, corpul unui adolescent trece prin nenumarate modificari intr-un timp relativ scurt. Asta nu duce decat la discomfort fizic, dar si la neincredere, incertitudine, rusine, excitatie sau inhibitie. 
   Tocmai de aceea, sportul ajuta corpul adolescentului sa se armonizeze si, in plus, e cel mai placut mod de a se elibera de tensiunea acumulata. Mai mult decat atat, cei care alearga, joaca fotbal, tenis ori baschet, scapa de obezitate si se ating mai rar de alcool sau de pachetul de tigari. Ca sa nu mai spunem ca, sportul e alternativTinerii care fac sport in adolescenta, vor avea calitati ce nu obtin din carti. Vorbim despre ambitie si forta. Acestea se deprind doar prin sport, chiar si cel de la scoala. Lucrul in echipa, stabilirea unor obiective care, dorinta de lupta pentru a deveni cel mai bun, sunt calitati ce pot fi insusite foarte usor prin sport. El te obisnuieste cu ideea ca pentru a castiga ceva, trebuie sa muncesti. Nu degeaba se spune ca sportul te ajuta sa ai succes in viata. 
a sanatoasa la activitati cum sunt privitul excesiv la televizor sau orele pierdute in fata calculatorului.
   
Alte întrebări interesante