Limba română, întrebare adresată de alinasiu, 9 ani în urmă

Examinati un obiect, plasindul la o anumita distanta. Descrietil in citeva enunturi, apoi schimbati punctul de vedere. Examinati obiectul de parca il vedeti prima data. Descrietil acum. comparati descriile facute. Varoooooooooooo ajutatima

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ehehei
46
Eu iti voi descrie o carte.(am plasa-to cu coprta intii in sus)
Manualul de limba romana de clasa a opta este de forma dreptunghiulara,de culoare cafeniu-galbue.Are desenata o alta carte vazuta la nivelul mesei cu niste file,pe ea scrie cu litere de culoare rosie,galbena si alba "Limba si Literatura Romania,iar in coltul drept sus se indica clasa.

(o descriu privindu-i cotorul)

am un manual,il privesc la cotor,pot presupune ca cartea este subtire din cauza cotorului ingust,si mare,la fel dupa cotor pot presupune ca cartea este de culoare neagra,si stiu precis ca-i de limba romine pentru ca pe cotor scrie.





SPER SA-TI FIE DE FOLOS RASPUNSUL MEU :)


Ehehei: pai l-am schimbat
Ehehei: intii am descriso din fata apoi privind la cotor
Ehehei: off,da am uitat acest mic detaliu,iti trimit indata a doua parte asteapta oleaca
Ehehei: compararea:noi ne facem impresii gresite mereu,de exemplu cin am privit cartea de pe coperta unu am spus cca-i cafenie,dar privindo de la cotor am presupus ca este neagra,carea nu e subtire dar eu asa am presupus cind o vedeam din fata,in cncluzie nu judecati cartea dupa coperta :)
Alte întrebări interesante