Exercițiul 10... va multumesc!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
relatia se mai scrie x^2+y^2-2xy+y^2-6y+9=0
adica dupa grupare (x-y)^2+(y-3)^2=0
dar suma a doua patrate este nula doar daca fiecare dintre cele doua patrate este nul (nu poate ca un nr pozitiv sa fie egal cu unul negativ)
deci y-3=0 y=3
x-y=0 x=3
adica dupa grupare (x-y)^2+(y-3)^2=0
dar suma a doua patrate este nula doar daca fiecare dintre cele doua patrate este nul (nu poate ca un nr pozitiv sa fie egal cu unul negativ)
deci y-3=0 y=3
x-y=0 x=3
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă