Limba română, întrebare adresată de andreeag2002, 9 ani în urmă

Exista cuvinte simetrice??Ca de exemplu:,,sus"?Exista o astfel de denumire??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de WaterDrop
1
Daca ar fi sa luam definitia simetriei, despre lucruri si forme asezate intr`o anumita ordine ne`am putea raporta la cuvinte asezate intr`o anumita ordine, care alcatuiesc un tot. Cat despre partea cu "sus" nu inteleg ce vrei sa spui.

andreeag2002: nu ne-a dat profesoarele asta,ci a fost la un concurs
rascanuvasile: Ti-am dat raspunsul si un adresa unui site de milioane, nu il are nimeni, ok ? De ce imi stergi raspunsurile, sunt ale mele , iar eu sunt prof, va ajut, ce se intampla ??? Ma supar rau, nu e corect !
andreeag2002: nu l-am sters eu
rascanuvasile: Ok, deci aici fiecare face ce vrea ? BRAVO !
rascanuvasile: Acum stiu, imediat ce i se nazare cuiva ca ceva nu e bun sau e mai bun decat raspunsul lui de o mie de ori, raporteaza abuz....din partea dreapta de sus a casetei, pai sa va mai ajut eu competent ?
rascanuvasile: Nu tu esti vinovat , am inteles, probabil Ala cu literele insirate in loc de cuvinte, am spus ca nu a inteles si a raportat abuz ! Abuz face el si trebuie exclus, va face voua rau, voi vorbi cu administratorii siteului, clar ?
andreeag2002: Nu el a fost
andreeag2002: Ti l-a sters CTINAMARIA31,moderator,fiindca ai scris un site web si nu e voie
andreeag2002: eu stiu ca ai vrut sa ajuti
Răspuns de rascanuvasile
2
Sunt  cuvinte au literele dispuse simetric faţă de poziţia lor în alfabet.
Si raspunsul acesta il stergi oare ? 

oana26r: Buna seara! V-as ruga daca mi-ati putea lasa site-ul ca mesaj in cel mai scurt timp posibil. Va multumesc anticipat! Va doresc o seara minunata!
Alte întrebări interesante