Limba română, întrebare adresată de anusca01, 9 ani în urmă

Exprima-ti parerea, in cel mult zece randuri, despre graffiti si despre felul in care aceste desene pot sa transmita idei, emotii, atitudini etc. VA ROG, DAU COROANA!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irinaioana612
2
Din puntcul meu de vedere graffiti este o arta a desenului prin care se pot reda anumite emotii ! Oamneni folesesc aceasta tehnica de a desena de peste 10 ani .Pe multi dintre noi ne calmeaza si ne da acea stare de spirit de care avem nevoie . Ea ne poate transmite :bucurie , tristete, dragoste ,ura ,teama sau frica depinde si de ceea ce simtim. Pentru mine graffiti este o arta foarte frumoasa si foarte impresionante

irinaioana612: Impresionanta*
anusca01: mersiii mult :* :3
Răspuns de lenutaboicu
2
Eu vad in graffiti un mod de exprimare artistica , o forma individuala de comunicare a unor  mesaje sociale ,politice sau culturale a celor care nu au puterea si ocazia de a-si manifesta personalitatea intr-o maniera oficiala. Graffitu-rile sunt de alfel si o modalitate de a da culoare zonelor parasite,neingrijite ale orasului.
Toate aceste desene au un mesaj ,pentru unii este o arta pentru altii reprezinta lipsa de respect fata de proprietatea privatasau publica ,uneori chiar o infractiune.
Mie personal aceste desene nu-mi transmit emotii deosebite ,le apreciez ca totusi este o munca .


anusca01: mersiii mult de tot :* :333
lenutaboicu: cu placere
Alte întrebări interesante