Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

expuneti parerea cu privire la afirmatie >>>> copiilor nu trebuie sa le ascunzi nimic sub pretextul ca sint inca mici si e prea devreme pentru ei sa stie ceva..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
         Inca din vechiile timpuri , mentalitatea unui copil era considerata o sfera fragila , iar daca era atacata cu informatii neadecvate exista riscul de a se sparge . Asa cum se spune sa nu judecam o carte dupa coperta , nu ar trebui sa judecam un copil dupa varsta . 
         In majoritatea cazurilor in care copiii nu fac fata anumitor situatii , motivul nedepasirii de situatie este ca nu au fost informati in aceea privinta . In momentul curiozitati unui copil, cel mai usor este  sa ii interzici traversarea raului , este mai usor sa il blochezi la replica : esti prea mic . De obicei , aceste cuvinte nu linistesc copilul, si nu il fac sa renunte ci sa se informeze singur de la diferite surse de unde va sti sigur ca nu va fi refuzat .  
         In definitiv , ce nu ii explici la timpul potrivit sau chiar si mai devreme, este posibil sa se loveasca de o problema majora ce il va forta sa cedeze . Cu cat stie mai multe, cu atat mai bine se va descurca in viata si nu va esua .

Nota *autorului* : Daca spui sa scriu mai repede, nu voi face asta , pana la urma nu tu gandesti si legi fiecare cuvant , tu doar astepti sa transcri o tema , deci ai rabdare.

Răspuns de mov
2
Ei trebuie sa stie doar  putine chestii ,doar esentialul dintr-o problema,  dar nu trebuie sa le ascunzi tot  ,doar cateva lucruri,ca pana la urma nu e frumos sa fii  mintit .
Ei sunt  foarte atenti la detali  si  nu uita niciodata nimic de aceea   trebuie sa stie cat se poate de  multe  dar  nu foarte importante,ei sunt receptitivi la mesajul care il  transmiti lor  si te  pot  face  de ras  daca  ii minti si te ascunzi in minciuni .
Deci  ei  trebuie sa stie doar cat trebuie sa stie foarte putin sau mai mult dar chestii care sa nu  fie impotante.Acum depinde si de varsta  dacae  de la 0-10 ani nu prea multe daca e  dela10 -15  sa stie aproape totul .sper ca te am ajutat 
Alte întrebări interesante