Limba română, întrebare adresată de anachetreanu82, 8 ani în urmă

fă o mica compunere de ce nu e bine să ne batem ,in 5 6 rânduri
REPEDE DAU COROANĂ!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nimeni3914
1

Răspuns:

Nu cred că este bine să ne batem

Deoarece am putea avea probleme dacă celălalt este lovit mai grav. Iar bătaia nu este soluția, pentru a rezolva un conflict ar trebui să vorbim!

Îi îndemn pe toți să nu-și rezolve conflictele prin bătaie ci prin vorbă.

Răspuns de Ale1394
0
Bătaia este cel mai întâlnit conflict între copii de la vârste mici pana la vârste foarte mari ajungând pana și la adolescenți sau adulți.
Adesea sunt motive de cearta inutile care pot fi deranjante pentru una dintre victimile implicate. Vina se revarsă asupra ambelor persoane implicate și se poate termina cu accidente grave.
Mereu ar trebuie sa evitam bătăile. Nu sunt un mod bun de a ti rezolva problemele. Cel mai bine este sa discutați cu persoana cu care sunteți in conflict și cu care mai apoi veți rupe orice legătura dacă considerați ca nu mai aveți treaba unul cu celălat sau veți cădea de comun acord sa Rămâneți prieteni fără ca nimic rău sa se întâmple.
Bătaia nu va duce nici o data spre bine, mai mult veți intra in probleme cât mai mari de aceea ar trebui sa ne gândim cât de mult se poate la ceea ce facem indiferent cât de nervoși suntem. Niciodată nu trebuie sa ne vărsam nervii într-un mod brutal. Cel mai bine e sa găsim o metoda de a ne liniști fără a se întâmpla accidente sau alte lucruri.
Alte întrebări interesante