Limba română, întrebare adresată de balandenisa308, 8 ani în urmă

fă un text de 10-17 rânduri cu titlul "pot mai mult"
vă rog rapid! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de loredana2221
1
Pot mai mult…
Acum patru zile am dat test la matematica. Nota pe care am luat-o a fost una la care nu ma asteptam… Învățasem foarte mult numai ca nu m-am putut concentra si nu am fost destul de atent/a. Nota pe care am luat-o este 6… Ma asteptam sa iau 10. Sunt sigur/a ca daca ma concentram destul luam 10… Stiu ca pot mult mai mult decat atat… La următorul test imi voi da toata silinta sa iau o nota mare.
Răspuns de ioanapopelca
0

Răspuns:

Pot mai mult

E impotrat în viață să fi puternic sa nu te lași învins de nimeni.

Pot mai mult, asta trebuie sa ai în minte și să îți repeți în minte în orice situație ești, deoarece sunt foarte multe obstacole în viață și sunt mulți oameni răi, care vor să te descurajeze încât să spui "nu mai pot " , dar tu poți mai mult și ca să poți trebuie sa și vrei. Uni oameni vor să te facă sa nu mai vrei ca ei sa câștige, dar tu spui nu, eu pot mai mult, nu mă las mai prejos decât nimeni, eu trebuie sa fiu mai sus decât oricine și sa fiu puternic/ă sa trec peste orice.

În concluzie, orice ar fi trebuie sa spui "pot mai mult" , pentru ca așa este dacă vrei, și îți fixezi asta în minte și vei reuși orice obstacol care îți vine în viață.

Alte întrebări interesante