Limba română, întrebare adresată de kartoffelsuppe, 8 ani în urmă

faceti cele 2 compuneri va rog!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de djladybug064
1

Răspuns:

Mama este o femeie forte frumoasa , mereu mă inspiră să fac lucruri bune și să fiu o persoana buna , sunt fericit că o am ca exemplu pe ea deoarece este ființa pe care o iubesc enorm . Ea are ochii căprui precum ai mei , parul bălai ca și al prințeselor , fata ovala precum un cerc , are urechi arcuite de care îi atârna doi mici cercei și un nas mic și cârn . Este o persoană de înălțime medie dar care are așteptări de uriaș . Îi place mult sa râdă și iubește culoare roșie .

Mama mea este super eroina mea deoarece ma apără de tot cei rău iar când vine vremea sa merg la somn vine și îmi spune povești cu super eroi și ma pupa pe frunte pentru a dormi mai bine .

Primăvara este anotimpul meu preferat deoarece natura prinde viață din nou .

Toate păsările se reîntorc din nou și ne încântă cu ciripitul lor încântător , copacii înfloresc și cuprind întreaga țară într-un miros fermecător care ne inspira să ieșim afară să facem multe poze , florile prind viață și ies la suprafață pentru ale putea admira și pentru a face buchete de flori multicolore pe care sa le dăruim persoanelor dragi .

Primăvara este primul anotimp care ne întâmpină cu mireasma sa ce ne încântă simțurile iar culorile sale încântătoare ne bucura privea . Aparat primele insecte precum fluturii colorați , albinuțele harnice care trebuiesc prentru a face miere și buburuzele mici gingașe .

Toată natura canta , dansând într-un ritm amețitor .

Alte întrebări interesante