Limba română, întrebare adresată de ferarugeorgiana, 9 ani în urmă

Faceti o compunere de 7-9 randuri in care sa folositi cunvintele ochii,fereastra si copii P.S. cuvintele le pui cum vrei adica nu trebuie puse unul dupa altul Va roooooog ajutatima dau 29 de punte!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonia2030
2
este iarna afara ninge cu fulgi mari .copii se uitau pe fereastra cu ochii lor mari si zglobi .vroiau sa plece afra sa se joace .cind esise afara se jucau in zapada cu obraji lor rosi .copii faceau oameni di zapada se dadeau cu sania se jucau cu bugari de zapada . afara se inseracopii nici nu opservau ca soaele le spunea pa pa .ei se jucau mai departe pina cind au opservat ca pe cer nu mai era soarele.ei isi uau la revedere de aceasa zi minunata .ei repejor au pecat acasa sa se incalzeasa ca erau inghetati de aceasta iarna minunata.
sper ca este buna pentru tine , imi pare rau daca sunt vreodoua greseli

Răspuns de Minam
2
Intr-o zi de toamna ,vantul adia usor pe la usele caselor ,plimbandu-se fermecator copii ,stateau la fereastra si nu-si mai luau ochii . Frunzisul argintiu dadea pamantului un colorit extraordinar. Vrunzele fiind atrase de vantul fermecator ii luau urma. Fermecatia anotimpului de o frumusete de neintalnit dezvaluie inaintea noastra un tablou de neuitat. Copii sunt incantati de farmecul ,culorile si in acelasi timp de frumusetile toamnei!! Sper ca te-am ajutat ;)
Alte întrebări interesante