Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

FACEȚI REZUMATU D-L GOE LA PREZENT.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de arienuta
1
Pentru a nu mai ramane repetent ,Mam'mare,mamitica si tanti mita il duc pe Goe la Bucuresti cu ocazia zilei de 10 mai ,ziua regelui.                                        Tanarul Goe este imbracat in intr-un costum de marinar, cu o palarie de paie cu biletul agatat in pamblica palariei. Trenul a sosit ,iar doamnele isi gasesc locuri in compartimente ,dar Goe ramane pe coridorul vagonului cu barbatii.                                                                                                                          Este avertizat prieteneste de catre un calator sa nu mai scoata capul pe geam .Acesta nu asculta si scoate capul pe gem si isi pierde palaria,iar doamnele ii  cumpara un alt bilet.
            Baiatul are parte de multe peripetii de-a lungul calatoriei,a reusit sa  se loveasca cu nasul de clanta compartimentului si trage semnalul de alarma  si provoaca spaima printre calatori.
                                    Intreaga familia ajunge la Bucuresti cu o mica intarziere si lasa de domeniul trecutului intamplarile petrecute in tren.
             sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante