Limba română, întrebare adresată de chxistx, 8 ani în urmă

faceti un rezumat pe baza textului va rog repede!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mbc220861
0

Răspuns:

Explicație:

     Lui Teddy ii place foarte mult sa mearga in parc sa se joace. El merge in parc in fiecare zi in afara de duminica.

    Intr-o dimineata frumoasa de septembrie Teddy a vazut o femeie cu un caine. Lui Teddy ii placeau cainii. Cainele femeiii era exact ce-si dorise Teddy mereu. S-a dus, a mangaiat cainele pe cap si a discutat cu doamna. I-a spus ca i-ar placea sa aiba un caine la fel. Doamna ii spune lui Teddy ca are un fiu pe nume Jamie, ca pe caine il cheama Frisky si ca Jamie este bolnav si nu se joaca cu Frisky decat in casa.

   In dimineata urmatoare Teddy se intalneste in parc cu doamna. Ea ii spune ca trebuie sa se intoarca repede acasa si ca a iesit doar sa cumpere niste reviste cu benzi desenate pentru Jamie. Teddy s-a oferit sa aduca a doua zi niste reviste cu benzi desenate pentru Jamie. Seara, Teddy pregateste un pachet mare cu reviste pentru Jamie.

    A doua zi, cand se intalneste cu doamna, ii da revistele. Doamna este foarte impresionata si il saruta pe Teddy dupa ce precizeaza ca Jamie o sa adore revistele dar ca nu le va termina nicioada de citit pe toate.

  In ziua urmatoare doamna nu mai vine in parc. Teddy este foarte dezamagit si nu crede ca o va mai vedea vreodata pe doamna, nici pe Frisky.

  In dimineata urmatoare Teddy este molesit de caldura si atipeste in parc. A auzit un latrat, a descjis ochii si l-a vazut pe Frisky pe banca langa el. Un barbat inalt si slab tinea lesa lui Frisky. Barbatul l-a intrebat cum il cheama si cand a auzit respunsul, i-a dat un plic lui Teddy. In plic scria ca Frisky era al lui pentru ca Jamie ar fi vrut ca Teddy sa fie stapanul lui Frisky.  

Alte întrebări interesante