Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

faceti un text in care sa ne gândim cum ar fi dacă parintele nostru este profesor și are o clasa ca noi. va rog rapid ca daca nu o fac nu ma pot culca plssss

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maras50
0
Părinții au fost întotdeauna pentru noi cei mai buni mentori. Însă niciodată nu ne-am gîndit cum ar fi dacă i-ar fi proprii noștri profesori la școală. Sunt cazuri în care unii copiii se bucura de acest privilegiu de ai vedea pe proprii părinți activând în acest domeniu . în opinia mea, ar putea fi atât un beneficiu cat și o pierdere insucces să spunem așa.
În primul rând, de obicei nu este permis să predai unui membru de familie de gradul întâi în instituțiile școlare. De exemplu, există o afinitate fiind membru de familie, se poate trece cu vederea peste anumite lucruri sau se pot face diferențe între elevi.
În al doilea rând, unii profesori sunt pregătiți de a fi capabili să se comporte cu noi ca și cum am fi propria lor familie. Însă dacă m-aș gândi că tatăl sau mama mea ar fi unul dintre profesorii mei școlari nu aș mai depunem efortul pe care îl depun în mod normal. De exemplu, Fiind părintele meu nu mi-aș mai dat silința, aș crea anumite situații tensionate între mine și colegii mei sau în cel mai fericit caz m-aș simții deranjat sau rușinos de acest lucru.
În Concluzie, sunt foarte bine stabilite regulile cum că nu avem dreptul de a ne predea rudele de gradul întâi din cauza unor diferențe posibile create.
Succes sper sa îți placa
Alte întrebări interesante