Limba română, întrebare adresată de mihaiop78, 7 ani în urmă

Facețimi si mie compunerea asta va rog frumos , dau coroana si inima si 5 stele ! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fionutpop123
0

Răspuns:

Era o dimineață geroasă la Polul Nord, gerul înghețându-mi nasul și urechile în câteva secunde după ce ieșisem din cort. În zare se zărea un peisaj alb și pustiu, întins pe kilometri întregi, întrerupt doar de câteva stânci înzăpezite și de vârfurile copacilor care își întindeau ramurile înghețate spre cer.

M-am îndreptat către tabăra noastră, în care se aflau ceilalți membri ai echipei noastre de cercetare. Când am intrat în cortul comun, am găsit-o pe Maria înconjurată de hărți și cărți de referință, studiind cu atenție căile cele mai bune de a ajunge la zona în care intenționam să facem cercetările.

"Bună dimineața, Maria! Ce mai faci?" am întrebat-o eu, încercând să îmi dezgheț buzele înghețate.

"Bună dimineața, Alex. Sunt bine, dar am tot încercat să găsesc ruta cea mai bună spre zona aceea de munte, dar nu reușesc să găsesc nicio hartă care să ne arate drumul cel mai scurt", mi-a răspuns ea, încruntându-se.

"Poate că ar trebui să ne uităm la hărțile satelitului. Părea să fie cele mai precise", am sugerat eu.

"Da, poate ai dreptate. Să încercăm asta", a spus Maria, apucând una dintre hărțile satelitului și începând să studieze cu atenție rutele posibile.

Am rămas alături de ea, ajutând-o să găsească calea cea mai bună prin acest peisaj alb și pustiu, în speranța că vom putea să ajungem la destinația noastră în siguranță.

Sper că te-am ajutat, în loc de ghilimele poți pune liniuță de dialog, în limba română ambele se acceptă.

Alte întrebări interesante