Limba română, întrebare adresată de grasa10, 9 ani în urmă

fanteziii de vise
alcatuieste un text in care
sa-ti exprimi ganduri sentimente atitudini fata de lucruri;
sa adresezi o urare persoanelor care muncesc pentru a le realiza

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de VargVikernes
5
multi oameni sunt ce isi ingroapa visele numai de aceea ca sunt imposibile .multi oameni se prefac ca stiu tot si nu au nevoie de nimic .multi oameni sunt care se tem de inaltimile succesului fiindca stiu ca o cazatura pate rani sa chiar nimici .dar totusi poate tu esti altfel??? cel mai mult respect luptatorii care nu se dau batuti decit dupa ce mor parca ar fi soldatii loiali regelui. pacat câ aceste persoane sunt in marea parte copii .copii cu un trup atit de micut dar cu un suflet atit de mare .copiilor nu li se da prilejul de a visa si le pun in cap un anumit stansart ridico nu ? se spune ca visatorii mult nu traiesc . dar pentru ce o viata fara vise ???

Frumoasa2017: Te rog frumos ma ajuti si pe mine
VargVikernes: mmmm.cu ce?? ce fel de exercitiu
Frumoasa2017: Impartiti-va in doua grupe.Una dintre acestea sa solicite ,iar cealalta sa ofere informati referitoare la :la film,is ma multe am pus intrebarea
Frumoasa2017: Uitate pe proil
Frumoasa2017: Profil la mn
Răspuns de Kara33
14
Pentru oameni,lucrurile sunt niste simple obiecte de care ne folosim la nevoie,dar ele sunt asemenea unor vietăți.Si ele au o întrebuințare și nu le poți folosi totdeauna.Fara ele,oamenii ar fi asemenea animalelor.Lucrurile pot fi manuale,birouri,mobila sau chiar un pat iar ele ne sunt de folos mereu.Cum ar fi viața fără ele? Răspunsul este oribil.In fiecare zi de creează noi obiecte,noi întrebuințări li de dau obiectelor și persoanele care muncesc sa le creeze sunt bune și înțelepte,un lucru deosebit in acest secol.

Frumoasa2017: Te rog frumos ma ajuti si pe mine
Alte întrebări interesante