Fie expresia E(a)=√(a-3) la patrat + |a-1|+2|-a|.Efectuand calculele,pentru a=1,vei obtine:
A.-4
B.0
C.4
D.2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
E(a)=Ia-3I+Ia-1I+2I-aI
E(1)=I1-3I+I1-1I+2I-1I=2+0+2=4
E(1)=I1-3I+I1-1I+2I-1I=2+0+2=4
Răspuns de
4
√(1-3)² + |1-1 |+2|-1| = √(-2)² + |1-1|+2|-1| = 2 + 0+2 =4
|1-1|=0
|-1|=1
|1-1|=0
|-1|=1
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă