Studii sociale, întrebare adresată de Roxana61538, 8 ani în urmă

Fisa tehnologica a unui cablu Tv
AJUTOOOOR

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Naaaaaaaaaaaaa ia de aici
Anexe:

Roxana61538: imi trebuie analiza
Utilizator anonim: bv
Roxana61538: imi trebuie analiza cablului
Roxana61538: te rog
Utilizator anonim: acum caut
Roxana61538: multumesc
EnglishGirl: Imi pare rau daca supar pe cineva,dar cred ca e mai bine sa luati ce gasiti dupa Wikipedia.
Răspuns de EnglishGirl
2

Cablul coaxial transportă un semnal semnal folosind un conductor interior (de obicei, din cupru solid), înconjurat de un strat izolator și acoperit cu o tresă, de obicei unul până la patru straturi de împletitură metalică și bandă metalică. Cablul este protejat de o manta izolatoare exterioară. În mod normal, ecranul (tresa) este păstrat la potențialul solului și se aplică o tensiune de transmisie a semnalului pe conductorul central. Avantajul coaxialului este acela al câmpurilor electrice șimagnetice sunt limitate de dielectric cu eliminare redusă în afara tresei. Câmpurile electrice și magnetice din afara cablului sunt în mare măsură ținute fără a interfera cu semnalele din interiorul cablului. Cablurile cu diametru mai mare, cu trese multiple, au mult mai puține scurgeri. Această proprietate face cablul coaxial o alegere bună pentru a transporta semnale slabe care nu pot tolera interferențele din mediul înconjurător sau pentru semnale electrice mai puternice care nu trebuie lăsate să radieze sau să se cupleze în structuri sau circuite adiacente.[2]

Aplicațiile obișnuite ale cablului coaxial includ distribuția video și Televiziune, transmisii RF și microunde și conexiunile de date pentru calculatoare.

Impedanță electrică caracteristică a cablului (Z0) este determinată de constanta dielectrică a izolatorului interior și de razele conductorilor interiori și exteriori. O impedanță caracteristică a cablului controlat este importantă deoarece sursa și impedanța de sarcină ar trebui să fie potrivite pentru a asigura transferul maxim de informații și raportul minim de undă. Alte proprietăți importante ale cablului coaxial includ atenuarea ca funcție a frecvenței, a capacității de transportare a tensiune electrice și a calității tresei.

   Si de aici faci tu ceva. Sper ca te-am ajutat Roxy!



EnglishGirl: Te poti uita in carte si sa te uiti la o posibila schema
Roxana61538: ne cunoastem?
EnglishGirl: Bineinteles.
EnglishGirl: Ia ghici
Roxana61538: marcela?
EnglishGirl: Poate.
EnglishGirl: :P
Roxana61538: Marciii
Roxana61538: nici tu n ai gasit nu?
EnglishGirl: Nup.
Alte întrebări interesante