Studii sociale, întrebare adresată de Kikfu, 8 ani în urmă

Forma de stat reprezinta:


Alegeti o optiune:

o categorie complexa ce determina modul de creare, categoriile puterii, structura interna si externa a acestei puteri. Punctul de vedere consfin?it in literatura de specialitate este acela, potrivit caruia forma de stat consta din trei aspecte: forma de guvernamant, regimul social si structura societatii politice.
o categorie complexa ce determina modul de orga­nizare, continutul puterii, structura interna si externa a acestei puteri. Punctul de vedere dominant in literatura de specialitate este acela, potrivit caruia forma de stat priveste trei aspecte: forma de guvernamant, regimul politic si structura de stat.
o categorie complexa ce determina modul de repartizare, elementele puterii, structura interna si externa a acestei puteri. Punctul de vedere dominant in literatura de specialitate este acela, potrivit caruia forma de stat priveste trei aspecte: forma de guvernare, regimul politic si structura societatii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pintidenisa76
0

Răspuns:

o categorie complexa ce determina modul de orga­nizare, continutul puterii, structura interna si externa a acestei puteri.

Alte întrebări interesante