Limba română, întrebare adresată de usurelugabriela, 9 ani în urmă

Hei am mare nevoie de ajutorul vostru am nevoie de un text argumentati despre rolul familiei in societatea contemporala va rog ca am mare nevoie de ia miine si trebuie sa fie de 15 30 de rinduri 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oanabyanka
2
In primul rand,familia este cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi, deoarece la ea apelam de cele mai multe ori atunci cand avem nevoie de un sfat,de sustinere si mai ales de iubire.
Familia , cu siguranta are un rol bine definit in societarea contemporana,cu toate ca suntem tentati de multe ori sa nu acordam atat de multa importanta familiei,ar trebuii.
Cu totii avem nevoie de o familie,de unitatea pe care ne-o ofera.
Se intampla de multe ori, in societatea de azi ca unele familii sa se desparta si familia sa nu mai fie chiar ceea ce fusese initial,din pacate din cauza acestor lucruri alegem sa nu mai intelegem cu adevarat ce inseamna familia.
In al doilea rand,familia este si va ramane punctul nostru de sprijin moral si material, indiferent de alegerile pe care le vom face.Rolul ei este sa ne faca sa nu ne simtim singuri,sa avem mereu incredere in faptul ca familia nu ne va parasii niciodata,de aceea este important sa ne iubim si sa ne respectam familia.
In concluzie,in urma celor relatate ........(aici mai scrie si tu ) :*
Alte întrebări interesante