Arte, întrebare adresată de kidalex413, 9 ani în urmă

Hei , am nevoie de niste invitati sau cel putin ideei de invitatii pentru profesori la banchet.


Utilizator anonim: Va invitam, plini de emotii,
Un "Bun ramas" sa ne luam,
Sa fim alaturi iar cu totii
Cu dragoste Va asteptam!

Colectivul de elevi al clasei a VIII-a va invita sa petrecem ultimele clipe impreuna la [] la ora [] pe data de []. Va asteptam cu drag!
Utilizator anonim: Draga doamna bibliotecara, noi, elevii clasei a8a v ainvitam la unicul nostru banchet la care vor fi prezenti toti profesorii, directoarea,domnul primar,vicele si ceilalti oameni importanti din localitate ( oras, sat .. etc . ) Activitatea se va tine la ora 17:30 la caminul cultural .
cu mare drag elevii clasei a8a .. Sper ca tiam fost de ajutor :*
ursuadelina: Asa am vrut sa face si noi dar..nu am mai facut

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ajutorreciproc1
6
Noi , elevii claselor a VIII - a va invitam cu mare drag , ... (ziua ) la ora ... la (locatia) 
Unde ne vom lua ramas bun de la dumneavoastra ! Sper ca , in viata , caile sa faca in asa fel incat sa ne mai intalnim ! Va imbratisam !
Răspuns de razvanbosdebos1
10
Stimate domnule profesor,    Pentru ca ne-ati calauzit ideile si visele atunci cand incepem sa ne construim propriul drum,pentru ca ne-ati transmis din cultura dumneavoastra si pentru ca in anii minunati petrecuti cu noi ne-ati daruit fiecaruia dintre noi cate o frantura din suflet,avem deosebita onoare de a va invita pe data de......in scoala ......orele.....sa ne bucuram impreuna de ultimul an.    Va asteptam!    Cu drag promotia 2013-2014.
Alte întrebări interesante