Engleza, întrebare adresată de AlexisGirl30, 9 ani în urmă

Hei ,azi am teza la engleza si am extras un biletel pt compunere cu titlul"culoarea mea preferata".si sincer chiar nu am idei!
Daca ar putea cineva sa.mi faca o compunere in romana ca de tradus o traduc eu!Plsss!
PS:culoarea mea preferata este "Mov"(am toate lucrurile din camera aproximativ mov"Nu stiu o compunere cu multe conparatii dragute si chestii!
Va rooog dau coroaanaa✔️✨

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GirlyM88
2
mai bine faci cu culoarea verde

De cand eram mica , mama , o observat ca imi place culoarea verde.
Unde ne duceam eram atrasa de tot ce avea culoarea aceasta, iar parintii mei au inceput sa-mi cumpere lucruri si obiecte de culoare verde. Camera mea este verde si tot ce ma inconjoara are putin verde. Cum sa nu iubesti aceasta culoare cand ea reprezinta viata. Primavara este anuntata de iarba care iese din pamantul negru si de frunzele copacilor ce formeaza coroana. Tot ea e cea ce ne da oxigenul ca sa putem trai. Si apele de un verde albastrui care te lasa sa vezi viata de pe fundul lor plin de pesti, corali si tot felul de vietati ce completeaza acest mediu.
De aceea iubesc culoarea verde deoarece pentru mine inseamna viata.

AlexisGirl30: Nu este o compunere de teza,parca ar fi scrisa de un copil de clasa a 4-a sincer te.ai repetat prea mult si plus nu imi place verdele nu prea am de ce sa ma leg!
Alte întrebări interesante