Engleza, întrebare adresată de nenolonenolo100, 8 ani în urmă

Hei!☺️☺️ poate cineva, sa-mi traducă acest text. Vă rog mult , de tot!Voi da coroana la cel care îmi răspunde primul și cel mai corect , va rog!!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

In jur de 70% din planeta Pamant este acoperit cu apa. Asta este mult, nu-i asa? Gresit. Numai 2,5% din apa Pamantului este proaspata. Majoritatea apei proaspete este gheata, zapada sau adanc sub pamant, deci nu o putem folosi. De asemenea, populatia lumii creste. Noi consumam de trei ori mai multa apa proaspata azi decat acum 50 de ani. Ziua Mondiala a Apei este un eveniment la nivel global. In fiecare an, se concentreaza pe cooperarea apei internationale. Dar sunt multe pe care le putem face acasa pentru a economisi apa.

  • In familia mea, de obicei noi ne pastram apa de baut in frigider. Multe persoane pornesc chiuveta si asteapta ca apa sa fie rece. Noi nu facem asta pentru ca iroseste apa.
  • Noi nu ne spalam masina acasa. Desi, economiseste bani, nu economiseste apa. Sora mea se gandeste sa-si spele masina la o spalatorie care recicleaza apa.
  • Spal haine numai atunci cand este necesar si in apa rece. Economiseste apa si electricitate.
  • Noi reciclam de asemenea hainele noastre de care nu avem nevoie. Este nevoie de mai mult de 2,500 de litri de apa pentru a produce un tricou. Dati-va hainelor voastre o a doua viata si economisiti apa.

nenolonenolo100: văii ,mulțumesc mult nu știu ce mă făceam fara tine mulțumesc
Utilizator anonim: cu placere :)
nenolonenolo100: o să te urmăresc
nenolonenolo100: și o să-ți dau coroana
Utilizator anonim: ms mult
nenolonenolo100: încă o dată multumesc
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă