Limba română, întrebare adresată de Childdeath69, 9 ani în urmă

Hei .. Sunt in clasa a 7 a si am primit de citit in aceasta vacanta .. Romanul adolescentului miop . De Mircea Eliade. Eu am imprumutat cartea de la biblioteca .. Dar nu imi dau seama daca acest roman are 2 volume .. La inceputul carti imi scrie Volumul 1 .. .. Care cuprinde 3 parti .. Si dupa spune sfarsit.. Dupa care im iscri . Volumul 2 { gaudeamus} {partea 1} Vreau sa imi spuneti daca Gaudeamus face parte din Romanul adolescentului miop si daca trebuie sa il citesc. Multumesc .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de legislatie
2
Gaudeamus e  continuare  a Romanului adolescentului miop. Iti recomand sa il citesti. Cartile trebuie citite..Lista de carti data de scoala este orientativa.Nu se va intampla niciodata nimic rau daca citesti o carte ce nu e pe lista eceea. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Succes!

Childdeath69: Multumesc
Răspuns de Valush
2
E continuarea.

Eu îți recomand cartea, recomand atât copiilor cât și adultilor. Este o carte interesantă. Cred ca ti-ar plăcea mai mult dacă ai citi.o din  curiozitate. Așa ... de pe lista aia o citești în grabă, căci e pentru școală, și pun pariu că nu vei întelege nimic si că nu iti va plăcea. Cartea trebuie savurată, pagină cu pagină, să nu.i mai dai drumul din mână. Mă enervează acești profesori care ne obligă să citim anumite cărti. De ce nu ne lasă să citim din buna dispozitie, să zic așa? Din curiozitate? Acum, o poti citi pentru scoală, căci îti trebuie. Mai e o lună și câteva zile. Dar apoi, dacă dorești, o poti reciti. Sigur iti va plăcea mult mai mult. :) Aceasta a fost doar părerea mea. 

O seară faină!


Childdeath69: Multumesc!
Valush: Cu plăcere. Succes la teme.
Alte întrebări interesante