Limba română, întrebare adresată de buburuza108, 9 ani în urmă

help!ajutati.ma va rog fami o compunere dupa aceasta fotografie

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Daryadary1
1
Fluturii magigi
Acesti fluturi au fost prinsi intr-un borcan si la lasarea serii li s.au aprins puful lor magic cu care au reusit sa isa toti din borcan.
Atunci ei au plecat repede in taramul lor magic unde erau asteptati de ceilalti fluturi, acestia fiind si ei magici.
In acea seara ei au trebuit sa zboare pe la ferestrele oamenilor pt a le lumina ca a doua zi toata lumea sa aiba mult noroc.
Dupa aceea fiecare fluture se duce in floarea lui pe care doarme pana la rasaritul urmatoarei zile.
Răspuns de Dididi2001
3
Este vara! Soarele imens ca o minge de foc apune usor , ascunzandu-se peste dealurile de un verde nemaipomenit de frumos. Eu impreuna cu Ana si Daria am hotarat sa dormim im cort in aceasta seara. Facandu-si loc pe cer, luna arata ca o roata mare de cascaval. Greierii cantau iar pasarile ciripeau precum ar fi vrut sa ne transmite,,Noapte Buna,,!Jucandu-ne de-a vati-ascunselea, a venit randul meu sa mij. in timp ce numaram , Daria ne-a chemat intr-un suflet la ea pentru a ne arata ceva:
-Hei, veniti repede,e uimitor!
Grabindu-ne inspre ea am observat de ce ne-a chemat:in copacul dupa care se ascundea ea era plin de fluturi care  emanau o lumina superba.
Ana a luat repede borcanul cu fursecuri din cort,a dat fursecurile jos si a prins niste fluturi in el. Noi eram bucuroase ca avem astfel de creaturi uimitoare dar, mai-apoi ne am dat seama ca nu e bine sa ii tinem ostatici asa ca le-am dat drumul. 
Acea seara a fost intr-adevar magica! 
Asta e ce am gandit eu...sper sa iti placa! :D
Alte întrebări interesante