Limba română, întrebare adresată de MariaMaria15, 9 ani în urmă

Help me! Trebuie să fac o compunere despre o invenție imaginară. M-am gândit la telecomanda vietii;cu care ai putea pune stop, înainte, înapoi sau ai putea sări peste părți din viața ta.
Mă puteți ajuta să fac o compunere despre asta sau despre o altă invenție inaginară/originală?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lylyedy68
2
                                         Masinuta 
 Era o zi , hmm ... c-am ca asta . Trebuia sa aduc pentru ora de romana masina cu telecomanda , si eu si toti colegii care au masini radiocomandate . 
     A doua zi , m-am pregatit am cumparat cele mai bune baterii , c-a sa putem face curse . Am adus-o am ascuns-o sa nu o vada alti colegi . A sosit ora 10 cand era ora de romana , trebuie sa aliniem masinile pentru cursa . Masina mea a iesit pe locul 2 , dar erau 7 colegi cu masini . Dar eu nu m-am lasat , nu vroiam sa ies pe locul 2 , eu vroiam pe 1 . Deci eu in geanta aveam o baterie de telefon am incarcat-o , cu un incarcator , cerut de la un coleg , apoi am desfacut masina . Am desfacut masina , am rupt niste fire , pentru a pune pune bateria de telefon . M-a ajutat si domnul de ed . fizica . Am observat dupa scurt timp ca masina a devenit mai rapida . Atunci am vrut sa reluam cursa , dar ce sa vezi am iesit pe locul 1 ! Toti prieteni m-au felicitat pentru chestia facut la masina . 
   . Am povestit si celorlalti , si toti m-au pus sa le fac si lor .
 
 APASA BUTONUL MULTUMESC , SI CORONITA DACA TI-AM FOST DE AJUTOR

Alte întrebări interesante