Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Hey ! Va rog ajutati-ma !! Nu am nicio idee !

Alcatuiti o compunere cu titlul "A DOUA SANSA" in care sa folositi cuvinte formate prin mijloace interne de imbogatire a vocabularului. (derivare,conversiune,compunere)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DariDaria
1
                                                       A doua sansa

Cu totii  meritam o a doua sansa, fie ca e  vorba de o greseala mica sau mare. Se spune ca din greseli invatam, sau cel putin ne alegem macar cu o mica experienta pe care stim ca nu trebuie repetata in viitor. 
  Intotdeauna un om greseste, nu sa pomenit pe acest pamant un om care sa nu faca greseli. O a doua sansa o merita oricine , doar asa poate isi va da seama de greseala si va invata ce e bine si ce e rau, va stii ca acea greseala nu va mai trebui repetata niciodata. In adancul sufletului omului exista mereu un strop de speranta care ii va da putere sa fie increzator SI II VA DA PUTERE PE MAI DEPARTE.
 Se spune ca "CE NU TE UCIDE TE FACE MAI PUTERNIC", aceste cuvinte mereu mi-au dat incredere in mine, de aceea cand fac o greseala imi aduc aminte de aceste vorbe si reusesc sa tin capul sus. A doua sansa nu trebuie tratata cu indiferenta, se poate ca aceasta sa fie ultima acordata, se poate ca a treia sansa sa nu mai existe de aceea trebuie sa tinem cont. 
  Speranta revine  odata cu sansa primita, din punctul meu de vedere A DOUA SANSA este mereu o oportunitate pentru peresoanele care au facut greseala respectiva. 
   
 
   Scuza-ma daca am mai facut greseli de ortografie ! :) 



 




Alte întrebări interesante