hj
![e(x) = {x}^{3} + {2x}^{2} - 9x - 18 e(x) = {x}^{3} + {2x}^{2} - 9x - 18](https://tex.z-dn.net/?f=e%28x%29+%3D++%7Bx%7D%5E%7B3%7D++%2B++%7B2x%7D%5E%7B2%7D++-+9x+-+18)
se consideră expresia
102533:
Se considera. Dar intrebarea ??
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
e(x) = x³+2x²-9x-18 = (x³-9x)+(2x²-18) =
=x·(x²-9)+2·(x²-9) = (x²-9)·(x+2) = (x-3)·(x+3)·(x+2)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă