Informatică, întrebare adresată de robertvintila1081, 8 ani în urmă

Imaginați-vă că sunteți un adolescent din anul 2050. Scrieți un scurt eseu care så ilustreze cum folosiți calculatorul la școală, acasă, de-a lungul unei săptămâni tipice acelor vremuri. Adăugaţi acest eseu la portofoliul vostru.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carajaslavik814
7

Răspuns:

Pe platforma tehnologiei dea lungul anilor pana in ziua de azi, a evoluat tot ce e legat de inteligenta calculatoarelor pornind de la procesoare cu o viteza de 470Khz si pana in ziua de azi sa ajuns la procesoare cu viteza de 4.5Mhz. Daca facem o analiza a trecutului observam ca tehnologia evoluiaza pe an ce trece. Pana in 2050 probabil va fi o noua generatie a calculatoarelor componente noi mult mai puternice ce vor fi capabile sa ne faca viata mai usoara. La fel cum a evoluat de la hdd la ssd.m2 diferenta intre ele fiind foarte mare. Este posibil ca in 2050 deja sa avem sisteme de operare gandite sa funcioneze mai eficient aplicate pe roboti, masini si diverse obiecte casnice.

Daca viitorul va arata asa atunci omul va putea sa construiasca orce sa dezvolte noi capacitati insa atunci cand pare ca putem tot este posibil sa fie contra celor spuse. (...sper ca team ajutat) :)


robertvintila1081: Ms
Alte întrebări interesante