Limba română, întrebare adresată de utu5, 9 ani în urmă

imaginati-va in locul lui Apolodorsi povestiti in 14 randuri prin ce ati trecut pana v-ati gasit familia

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de luizachita
0
Este iarna,dar eu nu ma plang.Astazi voi merge la zoo.Peste cateva minute de mers am ajuns.Şefa gradinii zoologice imi spune ca nu pot sa intru pentru ca nu am bani si sunt animal.Noroc ca,pe langa mine,erau 4 portocale.Am jonglat cu ele si am uimit-o pe sefa.Mi-a dat voie sa intru pana la urma.Intr-o cusca se aflau si 2 ursi cafenii.M-am imprietenit cu acestia.Intr-o alta cusca,dar mai indepartata,erau niste struti.Cand i-am vazut nu m-am mai oprit din ras.Erau foarte amuzanti! Dupa mi-am continuat drumul.Am vazut o cusca ciudata.In ea parca nu se vedea nimic.M-am apropiat.Era un tigru.El era foarte infricosator.
Dupa ce am vazut toate animalele de la zoo,s-a facut noapte.Sefa vroia sa plece.Eu am rugat-o sa ma duca acasa.Ea a zis ca da.Atunci am sarit de faricire.Aceasta m-a intrebat unde stau.Eu habar nu aveam unde e casa mea.Pana la urma, au ajutat-o indicatoarele sa ma duca acasa.Dupa multe ore de mers,am ajuns.Familia ma astepta cu drag.
Îi multumesc sefei ca m-a dus acasa!
Răspuns de alexlaurav
0
Eram o data pe o scena foarte mare . Brusc mi se facuse dor de familia mea , ce statea in Labrador . Toti prietenii mei incercara sa ma opreasca din plans , dar nu .
Am plecat cu avionul de urgenta , dar din neatentie am cazut pe geamul acestuia .
Am trecut prin multe peripetii pana am ajuns la familia mea : eram sa fiu omorata , m-am intalnit cu un profesor , cu o maimuta , etc .
O data ajunsa acolo , ma simteam mult mai trista decat eram la inceput , chiar daca familia mea mă primise cu bratele deschise .
Asa ca am plecat , iar , de urgenta , la Bucuresti , locul meu natal .
Mi-am dat seama ca familia mea nu este cea din Labrador , este cea de la Bucuresti , locul unde prietenii imi sunt aproape si ma sprijina .

Sper ca te-am ajutat ! Daca ai caiet mic , o sa iti fie mai greu sa scrii compunerea mea , dar daca ai caiet mare , o sa fie bine .
Alte întrebări interesante