Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Imaginatia voastra va fi pusa la treaba...
va invit sa creati o mica poveste a unui
PERSONAJ inventat de voi. Cateva
aventuri ale sale il vor purta pe
tărâmurile <<Algebrei>> tara numerelor
cu care v-ati intalnit pana acum in acest
an scolar. Alegeti exercitii si probleme
de algebra) pentru a-si atinge scopul (un
scop ales de voi... oare care ar putea fi?



Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosmina676296
1

Mike este un copil de varsta voastra caruia nu-i place deloc scoala. Mike, adeseori incepe a desena din creion lumi de poveste. Se deseneaza alaturi de personaje animate, de calareti cu patruzeci de cai, alaturi de lupul cel rau sau chiar o excursie pe cinste. Cea mai mere frica a lui este matematica. Cum era sfarsit de semestru Mike al nostru era in pragol corigentei. A luat creionul in mana si si-a propus sa iti infrunte teama.

Micutul a inceput sa se deseneze alaturi de cifre prime, compuse probleme algebrice si pe profesoara de matematică. Profesoara, o femeie in toata firea, la vro 30 si umpic de ani, a luat-o de la 0 cu Mike. Ce sunt numerele pare, impare, zeci, sute, unitati si mai apoi la probleme cu adevarat dificile.

Pe fiecare zi ce trecea Mike primea cate o nota de 10 la ora de matematica. Venea acasa lua pixul si isi lasa iar imaginatia libera. A zburat pe creionul magic prin toate capitolele care, ii faceai sa sara in sus de bucurie cand descoperea lucruri noi.

Mike si-a atins scopul. Care e scopul tau?

Bună!! Ma numesc Cosmina si sunt eleva in clasa a V-a. Mi-am lasat imaginatie libera si am scris ce mi-a venit in cap. Sper din suflet ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante