Limba română, întrebare adresată de asimazekeen096, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că ai participat la un proiect pentru protejarea ecosistemului marin. Redactează o notă de jurnal, de cel puțin 150 de cuvinte, care să cuprindă prezentarea unei emoții/a unui sentiment din timpul acestei experiente, o secvenţă narativă şi una descriptivă. Data redactării jurnalului este 22 februarie 2022.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de orosantonia5
7

Răspuns:

Sper sa te ajute!

Explicație:

Intr-o zi la școala veni un domn îmbrăcat dubios,ne întreba dacă vrem sa participam la un proiect pentru protejarea mediului marin.Eu și cea mai buna prietena acceptaseram.

Acesta ne chema sa mergem cu el.Ne spuse sa urcam in masina si sa asteptam sa ajungem.Dupa ce na uitam cum peisajele alunecau de pe geamul madinii ca de pe o banda rulanta,ne opriram.Acolo,era un rau plin cu deseuri.Ne spuse sa urcam in submarinul care era de o dimensiune mica.Acesta ne arata cum sa pornim si sa miscam clestele cu care va trebui sa stragem deseurile.Cand submarinul pica in apa ,aceasta stropi pana pe mal.Eu strangeam deseurile iar prietena mea deschidea compartimentul in care trebuia sa pun deseurile.In timp ce strangeam deseurile,admiram apa sclipitoare si comoara care se ascundea dupa acele gunoaie.pestii inotau veseli prin deseurile care nu isi aveau locul acolo.

Am ales sa protejez mediul subacvatic deoarece animalele sufera din cauza lor.Alegeti si voi sa protejati mediul caci si animalele ne vor multumi.

Alte întrebări interesante