Limba română, întrebare adresată de uca690, 8 ani în urmă

imagineaza-ti ca ai pleca intr-o excursie in judetul gorj alcatuieste o compunere de 70-80 de cuvinte in care sa prezinti pregatirile pe care le-ai face pentru calatorie in compunere vei integra cate doua substantive de genul femini masculin si neutru

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cineva88
14
Maine plec în județul Gorj cu colegii(sau poti spune tu aici cu cine), îmi voi lua o sticlă cu apă, un pix, un carnețel, în care voi scrie ce am văzut în excursie. Pe drum cred că îmi voi lua și un suvenir dacă îmi va plăcea ceva. Presupun că va fi distractiv mâine în excursie cu colegii.
Răspuns de gabriellaaaaa
19
A venit in sfarsit ziua mult asteptata!
Este ziua in care vom merge sa vizitam " Pestera Muierilor "care se afla in judetul Gorj!
Mi-am pregatit cu entuziasm bagajul avand grija sa -mi pun si cateva pulovere groase , avand in vedere ca in pestera, temperatura nu este tocmai ridicata.
De asemenea , nu am omis nici sa - mi pun cateva medicamente in caz ca voi avea rau de masina , drumul cu autocarul fiind lung si anevoios.
Pregatirea bagajului este cea mai importanta parte, pentru a-ti asigura o excursie reusita, de aceea i-am acordat atentie sporita.
Inainte de plecare mi-am luat ramas bun de la Riki, cainele care ma privreacu ochi tristi, vazandu-ma gata de plecare.
Am urcat in autocar si gandul a inceput sa-mi zboare la aventura ce mi se asternea in fata!
Mi -am propus ca voi avea o excursie de vis , de care imi voi aminti mereu cu drag!!

cineva88: ba, in cerinta e 70-80 de cuvinte, nu 700-800
gabriellaaaaa: Daca ai sti sa vorbesti corect ai fi spus "sunt" in loc de "e"..daca ai sti sa numeri pana la 90, ai fi descoperit ca m-am incadrat rezonabil in cernta referitoare la numarul de cuvinte..Daca ai sti sa fii respectuos, nu mi te-i fi adresat cu "ba" si ai fi spus "multumesc pt ca ti-ai facut timp sa incerci sa ma ajuti".Dar cum nu stii si nu esti nimic din ce am enumerat eu, ma voi opri aici!
uca690: dar nu sunt eu
gabriellaaaaa: Am vazut, imi cer scuze pentru confuzie! Sa ai o seara de duminica frumoasa si o saptamana magica !
uca690: ms
Alte întrebări interesante