Limba română, întrebare adresată de maryoanarauldeea, 7 ani în urmă

Imagineaza-ti ca ai vizitat atelierul unui sculptor.Redacteaza o nota de jurnal ,de cel putin 150 de cuvinte, care sa cuprinda prezentarea unei emotii/a unui sentiment din timpul acestei vizite,o secventa narativa una descriptiva si una explicativa .Data redactarii jurnalului Este de 22 iunie 2021

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pistruiatul33
12

 Astazi am avut ocazia sa vizitez atelierul unui sculptor. Imi place foarte mult sa merg in astfel de locuri, sa vad cum cineva isi transforma pasiunea in arta.
 In timp ce ma plimbam prin atelier, am vazut sculpturi din marmura, bronz si chiar lemn. Fiecare dintre ele era atat de detaliata, iti dadeai seama ca sculptorul a petrecut mult timp lucrand la ele.Dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost emotia pe care o puteai simti prin intermediul sculpturilor. Una dintre ele reprezenta o femeie plangand, iar tristetea ei parea atat de reala, incat aproape ca puteai simti durerea ei. Altceva care mi-a atras atentia a fost o sculptura a unui barbat care parea foarte furios. Ochii lui erau aproape iesiti din orbite, iar gura era intredeschisa intr-un tipat de furie.M-am gandit la ceea ce a putut inspira aceste emotii in sculptor. Poate ca a avut o experienta personala care l-a facut sa se simta trist sau furios, sau poate ca a vrut doar sa transmita emotii puternice prin intermediul sculpturilor sale. Indiferent de motiv, era evident ca emotiile erau transmise prin intermediul artei sale.
 A fost o experienta fascinanta sa vad cum cineva poate transforma sentimentele sale intr-o forma de arta atat de puternica. Ma simt inspirat sa incerc sa fac acelasi lucru prin intermediul scrisului meu.


zepciucadriana156: Bd djjdhxhsbtdnsvztsnrxs
zepciucadriana156: buna să ști că mi-a fost de ajutor răspunsul
zepciucadriana156: mulțumesc
Alte întrebări interesante