Limba română, întrebare adresată de simandrada, 9 ani în urmă

imagineaza-ti ca esti creator de moda si realizeaza o descriere in care sa prezentati un costum de mire pentru colegul de banca 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iuliksorin
4
Dacă aș fi un creator de modă,m-aș concentra mai mult pe costume de nuntă.Rochiile de mireasă și costumele de mire mă inspirau întotdeauna,întrucît sunt niște haine deosebite purtate doar o dată în viață și cu mult entuziasm.
Primul meu client ar fi colegul meu de bancă,căruia i-aș face un costum de mire deosebit.
În primul rînd, i-aș face o cămașă albă și imaculată.Pe cămașă aș adăuga decorațiuni cusute,de exemplu două inele de nuntă în partea stîngă,la inimă,pentru a dovedi dragostea lui față de mireasă.La mîneci aș adăuga nasturi aurii frumos decorați.
Sacoul l-aș face sur,pentru a-l asorta cu cămașa albă.Nu i-aș da culoarea neagră,deoarece este banal.În dreapta i-aș adăuga un buzunărel,în care aș adăuga o baistă albă ca cămașa,cu același decor cusut.
Pantalonilor le-aș da la fel culoarea cenușie,pentru a-l asorta cu sacoul și cămașa.
Sper că visul meu va deveni realitate și voi ajunge să materializez acest vis...

iuliksorin: Multumesc mult!
iuliksorin: Sa stiti toti,si cel care a raportat pe raspunsul meu ca EU am scris aceasta compunere
iuliksorin: sunati-l si i ntrebati-l pe tatal meu,care a fost martor,
iuliksorin: eu l-am distras din pregatirea documentelor,pentru a scrie aceasta compunere!
Răspuns de lalalaband771
3
Gratia si finetia pe care Dumnezeu mi-a oferito  in degete m-a ajutat sa creez un costum cum nu se poate ma frumos!Cu atata mai mult suflet am pus fiind vorba despre colegul meu de banca din generala
 Cerandu-mi ceva simplu si unicat , intr-o seara am inceput sa creez.Materialul negru ca abanosul,atat de fin si frumos din care erau facuti pantalonii era superb.Acestia erau prinsi cu o curea negra lacuita cu finetea profesionistilor mei asistenti.Camasa , de un alb imaculat se deosebia de altele prin nasturii sai negri ca doua margele . Sacoul cadea perfect si el ,ca si cravata erau negri . Cravata avea nodul incretit ,acesta dandu-i costumului un aer special , interesant si l;a moda! 
  Sper ca el si frumoasa lui sotie sa fie fericiti si el sa fie cel mai frumos mire din istorie! :)
Alte întrebări interesante