Limba română, întrebare adresată de doristusineanu, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca esti ecranul telefonului pe care l-ai folosit in ultimele luni. scrie un text narativ in care sa preziti o intamplaredin perspectiva acestuia in perioada cat ai facut scoala acasa. Am citit asta de 100 de ori si tot nu inteleg cum ar trebuii sa incep si

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rodicajurescu
0

Răspuns:

                                             Ecranul

        Sunt cel mai grozav ecran de telefon!

        N-aş vrea să mă laud prea mult, dar... chiar merit multe felicitări de la stăpânul meu pe care, dealtfel, îl iubesc şi-l ajut ori de câte ori e nevoie.

        În aceste luni de şcoală on-line, i-am fost de mare ajutor pentru că în fiecare zi a trebuit să comunice mult, mult cu profesorii şi cu colegii. Mă-ntreb ce s-ar fi făcut, bietul de el, dacă eu n-aş fi aşa transparent şi prietenos!

        Îmi amintesc cu bucurie cum am reuşit noi să trecem peste momentul testului de la matematică, atunci când problema a treia era aşa de mărunt scrisă, cu un font atât de mic şi nesuferit încât a trebuit să mă lustruiesc singur şi să mă străduiesc tare-tare ca să mi-l ajut pe dragul meu stăpân să vadă foarte bine şi să înțeleagă despre ce e vorba. Am reuşit împreună! Am luat nota maximă cu felicitări. Stăpânul meu m-a şi pupat. M-a zvârlit apoi în buzunar, cum i-e obiceiul, şi a plecat la fotbal. Tot eu l-am scos din încurcătură când l-a sunat bunica să-i amintească de ora de franceză: am reținut pe fața mea frumoasă mesajul bunicii şi n-am ratat acea oră, mai ales că-mi plac foarte mult orele de franceză pentru că sunt scurte.

       Sunt absolut sigur că eu sunt cel mai grozav ecran de telefon din câte ecrane de telefon or fi pe lumea asta!

Explicație:

Alte întrebări interesante