Limba română, întrebare adresată de mariamurariu, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca esti un nor singuratic. Realizează o compunere, de minimum 150 de cuvinte, în care sa împărtășești experientele prin care treci de-a lungul viatii.Vei introduce in compunerea ta o secvență descriptivă și una narativa.
Repede va rog dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jbsushshsak9
5

Răspuns:

Norul singuratic

Sunt un nor singuratic. Soarele nu ma place ,imi spune ca tot ceea ce stiu sa fac este sa fac umbra. Tare mult imi doaresc sa fiu ca un Soare sa stralucesc mereu si sa fac lumea sa zambeasca. De-a lungul vietii am suferit ca nu sunt ca si stelele sau ca luna suntdoar un nor singuratic. Pana intr-o zi.

M-am gandit sa fac umbra impreuna cu fratii mei ,norii de ploaie. Era o zi foarte calduroasa, am auzit doua fete vorbind despre cat de cald e afara si ca au nevoie de putina umbra. M-am simtit bine sa aud ca lumea are nevoie de mine. Dintr-o data s-a facut liniste si brusc a pornit o ploaie cu tunete si fulgere fetele radeau si chiar erau bucuroase de ploaia cea grea. Ploaia uda florile si pamantul lasand balti de ploaie uriase.

(poti continua tu de aici chiar nu stiu ce sa mai scriu daca nu consideri ca e corect raspunsul poti sa il stergi) Sper ca te-am ajutat putin cu o idee ce ai putea scrie


mariamurariu: Mulțumesc mult!
jbsushshsak9: cu drag!
Alte întrebări interesante