Limba română, întrebare adresată de bengavesturcitu85, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că te întâlneşti cu Degetica. Scrie o pagină de jurnal în care să prezinți o zi din vacanță petrecută împreună cu ea. Dragă jurnalule, Astăzi m-am întâlnit cu: va rog ajutor va dau coroana care scrie corect și frumos​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alessandra20000
1

Răspuns:

Draga jurnalule,

Astazi m am intalnit cu Degetica. Eram intr o poienita cu multe flori, mari și colorate în culori vii. Am făcut niște poze la poienita și deodată o vad pe Degetica în poza. Prima data am crezut ca nu vad bine dar chiar ea era, Degetica. M am dus ușor la ea,doar ca m a văzut și a fugit. Am alergat după ea în cazul care obosește sa ma pot împrietenit cu ea, dar nu a fost asa. M a dus printr un lac cu mulți pesti, prin tufe și copaci înalți și o grămadă de ciuperci pe care dacă le striveam lăsau un aer încât adormi. Ea fiind mica nu a avut nici o treaba dar eu trebuia sama feresc de fiecare. Am alergat o pana când am ajuns la o floare maaare și s a oprit. Atunci am intrebat o obosita și vai de mine dece a fugit de mine. Ea îmi spusese ca trebuie sa ajungă la o ceremonie de întâlnire a omuletilor ca ea. Am așteptat o grămadă pana când ea s a intors. În momentul acela eu găsisem niște flori care scoteau muzica din polen, dar fiind mare știam ca acei omuleți se v or speria și o sa fuga asa ca m am ascuns și am așteptat. Am văzut o ca a ieșit din acea floare. Era supărata și nu știam dece asa ca am întrebat o. Ea mi a spus ca o sa înceapă o ceremonie ciudat de plictisitoare. Atunci mi a venit o idee.

Ca sa ii fac ziua mai frumoasa am dus o la înghețată, am fost in parc, la concert, și la un restaurant. Și de atunci am rămas prietene!

Continui imediat


Alessandra20000: mss
bengavesturcitu85: și o inimă
Alessandra20000: și pot primi coronita?
bengavesturcitu85: ♥️♥️♥️
bengavesturcitu85: da dar nu pt să o dau stai asa
bengavesturcitu85: sa se în carce
Alessandra20000: bine
Alessandra20000: cum te cheamă
bengavesturcitu85: karmen
bengavesturcitu85: pe tn
Alte întrebări interesante