Limba română, întrebare adresată de alexellex2006, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca un prieten s-a aratat nemultumit de cadoul pe care i l-ai dat.Scrie o compunere de 15-20 randuri cu titlul Nemultumitului i se ia darul!
DAU COROANA!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 6ix9inehworks
12
Nemulțumitului i se ia darul!
Era ziua prietenului meu, si m-a invitat la ziua sa de naștere. I-am făcut un cadou o minge de fotbal si un tricou verde. Cealaltă zi a fost petrecerea organizată pentru ziua lui.
I-am dat cadoul, I-am zis,,La multi ani" , si mi-a răspuns cu,,Multumesc, prietene!" , I-am dat cadoul, după mi-a facut loc sa ma pun pe canapea in living.
M-am pus, mi-a zis sa ma servesc daca doresc cu prăjiturile până aducea tortul. După câteva minute, se duce la el in camera si despacheteaza toate cadourile. Toate ii plăceau, mai puțin al meu. A spus că lui nu ii place mingea de fotbal, si ca mai bine ii luam o minge de baschet. Nu ii place culoarea verde, lui ii place albastru. A spus că dacă eram un prieten adevărat ii luam ce ii plăcea. Iar eu, la un moment dat I-am zis:
,, M-ai chemat la ziua ta doar ca sa iti fac cadou? Daca nu iti place, mi-l iau eu." Iar el a rămas panicat, nu mai știa ce sa zică, dar după câteva minute mi-a raspuns:
,,Esti nesimțit! Daca erai un prieten bun si adevărat stiai ce imi place!''
La un moment, eu am plecat si mi-am luat si cadoul pe care l-am dăruit lui. Poate nu am facut un gest politicos, dar daca e nemulțumit, ii se ia darul!
Alte întrebări interesante