Limba română, întrebare adresată de petrutaraul, 9 ani în urmă

Imagineaza ti o intalnire cu propriul ghiozdan.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jacklyn
2
Intr-o zi simpla si monotona , pe cand ma intorceam destul de obosita de la scoala , am vrut numai de cat sa ma intind in pat.
Dupa ce mi-am lasat incaltamintea si hainele pe care deja le purtasem la scoala luandu-mi hainele mele comode de casa , atunci cand vroiam sa ma intind si eu in pat parca am auzit ceva ..mai mult , o voce.Am ramas destul de surprinsa eu stiind ca eram singura acasa , crezand ca mama mea s-a intors mai devreme de la serviciu am inceput sa o strig si sa o caut , dar surpriza a fost ca nu era.
Am dat din umeri si m-am asezat din nou in pat aprinzand televizorul incercand sa imi bag in cap idea ca mi s-a parut .

Din nou , aceasi voce tot imi bruia relaxatul , cand m-am enervat tare am inceput sa caut acea mica faptura care tot vorbea.Eram in acelsi timp si putin speriata , dar si curioasa . 
Am cautat prin jucarii , in toate gaurile , dar nimic.M-am uitat chiar si pe tavan , sub carti ,dar nimic.
Dezmagita ca mi-am peirdut timpul cautand cai verzi pe pereti , am luat ghiozdanul si am vrut sa scot niste caiete ca sa ma apuc de scris temele la romana , insa deabea atunci mi-am dat seama ce vorbea.

Mare mi-a fost surpriza cand am vazut ca insusi ghiozdanul am striga pe nume.Chiar daca am fost speriata am reusit sa leg doua-trei cuvinte ca sa il intreb ce vrea , dar tot ce vroia era sa ma sfatuiasca sa am mai mare grija de el si de prietenii lui , rechizitele , eu fiind putin mai imprastiata.

In cazul in care este prea mult poti scurta textul.

Alte întrebări interesante