Limba română, întrebare adresată de a7813732, 8 ani în urmă

Imagineaza-ți o întâmplare petrecută în imparatia cifrelor intr-un text de 8-12 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Kirina
1
Pământul are forma cifrei șapte , e atât de șerpuit ! Toți oamenii au haine în forma diferitelor cifre , o haină în formă cifrei doi , altă haină în forma cifei patru .
Copacii sunt drepți , au forma cifrei unu , florile au forma cifrei șase iar casele au forma cifrei opt .
Oamenii muncesc pe plaiul în forma cifrei cinci iar copiilor le sunt mai ușor să învețe numerele văzându-le în fiecare zi , prin diferite locuri , în diferite ipostaze . Oamenii sunt fericiți și se mândresc cu o împărăție ca asta .
Răspuns de marcela16
2

Până mai ieri, în împărăția cifrelor curgea numai miere și lapte. Toți erau mulțumiți și fericiți de importanta lor în matematică. Dar se pare ca lucrurile nu erau așa precum păreau a fi. Lui trei, nici acum nu-i vină să creadă, ce a putut sa facă zece. Dintr-o dată, zece s-a autoproclamat regele cifrelor, doar pentru ca este compus din doua cifre. Unu a sărit ca ars. I-a reproșat ca este prea plin de el și ca ar trebui să se pondereze. Doi și patru au făcut front comun, și nu l-au mai băgat în seama. Șase, șapte și opt l-au făcut de ocară. Și uite așa, zece a băgat capul în pământ de rușine, și si-a cerut scuze.


a7813732: Mersi
Alte întrebări interesante