Limba română, întrebare adresată de Mariamary78, 9 ani în urmă

Imaginează ti o poveste scurta,de 8-9 rânduri,in care relatezi cum ai ramas închisă intr un dulap.Descrie ce ai simtit cât timp ai ramas prizoniera acolo si cum s a sfârșit întâmplarea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Edyplayer99
13
Era o zi de iarna .trebuia sa ma duc sa ii duc bunicii o plăcintă cu mere care o făcuse mama.Mama a zis sa mxa îmbrac gros pentru ca afară era frig.Ma-m dus la dulap sa imi iau hainele.Am vazut ca era ceva neregula in dulap.Am dat hainele la o parte sa vad ce e.Am intrat in acea lume fermecată.Acolo se vedea o căsuță în care erau niste spiridusii.Am intrat in aceea căsuța.Acolo spiridusi mi-au oferit o papusa foarte drăguță.Spiridusii m-au dus la un portar.M-am reîntors in lumea mea.Ce frumos a fost!
Răspuns de Selinia
10
Am văzut Cum sora mea şi-a pus pălmuțele mici peste ochi şi a început să numere. Gura sa descoperea un zâmbet drăguț fără un dinte. Am zâmbit dulce şi dându-mi seama că numărătoarea în curând va lua sfârșit, am alergat repede pe scări la al doilea etaj. M-am uitat repede prin părți şi negăsind altă modalitate de a mă ascunde m-am cuibărit în dulap. Au trecut deja mai mult de 20 de minute de când zăboveam pe aici și mi se făcea deja frică în bezna aceasta. Am vrut să deschid uşa, dar nu am reușit. Se pare că s-a blocat. Am început să mă panichez. Întunericul m-a prins în ghearele sale, fără ca eu să mă pot elibera. Simțeam cum nu-mi ajungea aer şi fără să vreau am început să plâng. Strigam ca cineva să vină să mă ajute, dar nimeni nu apărea şi eu stăteam ca o prizonieră închisă. Băteam cu pumnii în dulap, fiindcă aveam senzația că pereții se apropie de mine ca să mă strivească. Răsuflam deja cu greu când am auzit niște paşi. Uşa s-a deschis şi eu o lumină puternică mi-a bătut în ochi. Printre ceață am văzut figura mamei. Ea m-a sărutat uşor pe frunte şi a zis:
-Totul este bine, mama e cu tine!
Alte întrebări interesante