Matematică, întrebare adresată de asb31, 10 ani în urmă

Imi poate spune cineva care este raspunsul si cum a ajuns la el?

Anexe:

Teutzza: la ce?
asb31: Am atasat poza

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
raspunsul la ce si oare cum s-a ajuns la el?

asb31: am atasat o fotografie cu problema
Utilizator anonim: scuze sunt chiar in plop
Utilizator anonim: din ce clasa?
asb31: anul I facultate
Utilizator anonim: aaaaaaaaaaaaaaa
Utilizator anonim: nu ajunsei pana acolo
asb31: okok
Răspuns de andreea1116
1

Raspunsul este e)

P(AUB/C)=P(A)+P(B/C)-P(AnB/C)
Din legea distributiei: (AUB)nC=(AnC)U(BnC)
=>

 P((AUB)nC))=P(AnC)+P(BnC)+P(AnBnC)

Se impart ambele parti la P(C)=>

P((AUB)nC))/P(C)=P(AnC)/P(C)+P(BnC)/P(C)+P(AnBnC)/P(C)=P(A/C)+P(B/C)+P(AnB/C)=P(AUB/C)



asb31: Multumesc mult!
andreea1116: Cu placere, sper ca te-a ajutat si e bine!
Alte întrebări interesante