Limba română, întrebare adresată de DeeaD, 9 ani în urmă

Imi puteti da o rezolvare a celui de-al doilea subiect de la simularea de clasa 11-a,limba romana,profil real? Va roog :D

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinamalau
0

Retelele de socializare contribuie la maturizarea tinerei generatii care depaseste granitele geografice si culturale prin contactul international.                                            

In primul rand socializarea este fundamentala in maturizare pentru ca prilejuieste schimbul cultural necesar in procesul dezvoltarii spiritului tanar concentrat pe individualitatea sa.

Un exemplu concludent este tanarul din Romania postcomunista care intelege ca orice societate, indiferent  de sistemul politic si cultural intra in interconditionari mondiale, deci asista la procesul globalizarii.    

In al doilea rand, retelele de socializare au un dublu impact pozitiv si negativ, pentru ca ofera modele si antimodele convingatoare, iar personalitatea tanara nu are intotdeauna discernamantul de a alege.

Un exemplu il reprezinta tinerii cercetatori care fac schimb cultural, dar si tinerii care promoveaza imoralitatea, agresivitatea, terorismul.
     

In concluzie, retelele de socializare reprezinta o valoare culturala, dezvolta discernamantul, respectul reciproc, solidaritatea, umanitatea, deci au o finalitate constructiva.

Alte întrebări interesante