Imi puteti explica va rog acest exercitiu? Sa se arate ca:
[(a+1/a-1) la a3-a - 1+3 x a +1/a-1 - 3 x (a+1/a-1) la a2-a] : [3(a-1/a+1) la a2-a -(a-1/a+1) la a3-a -3(a-1/a+1)+1]=(a+1/a-1) la a3-a
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Notezi pe (a+1)/(a-1)=t => (a-1)/(a+1)=1/t
Rezolvarea e in poză.
Anexe:
AnnaGabriela:
iti multumesc mult
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă