Engleza, întrebare adresată de pktwistt, 8 ani în urmă

Îmi puteți traduce in romană textul va rog repede dau coroanăă !!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariushash
1
Sâmbătă trecută după amiaza , mergeam in oraș cu prietenul meu Jenny . Ploua foarte tare deoarece era furtuna . Era puțin înfricoșător și ne gândeam sa ne întoarcem .
Brusc , acolo era un sunet tare și o ramura de copac a căzut in strada . Noi încercam sa mutam ramura din strada când o mașina a apărut . Șoferul nu mergea foarte repede , dar el nu a văzut ramura și a intrat in ea. Am fugit la mașina și m-am uitat înăuntru , șoferul era inconștient și era sânge pe capul sau .între timp , Jenny a chemat o ambulanța . O ambulanta a venit destul de rapid și au luat bărbatul către spital . După , un reporter a venit când noi plecam , și i am spus despre accident . Ziua următoare povestea noustra era la știri . A fost foarte captivant

dariushash: Aștept coroana !
Răspuns de Damaya
2

În seara sâmbetei trecute, mă plimbam în oraș cu prietena mea Jenny. Plouase foarte tare pentru că a fost o furtună. A  fost un pic înfricoșător și ne-am gândit să mergem acasă.

Deodată, s-a auzit un zgomot puternic, și o creangă uriașă s-a prăbușit în mijlocul străzii. Noi am încercat să o mutăm când o mașină a apărut. Șoferul nu conduse foarte rapid, dar el nu văzuse creanga și a trecut peste ea. Am alergat spre mașină și m-am uitat înăuntru. Șoferul nu era conștient și era sânge pe capul lui. Între timp, Jenny a chemat o ambulanță.

O ambulanță a sosit destul de repede și a dus bărbatul la spital. Apoi, un reporter a venit când noi plecam, așa că noi i-am spus despre acciddent. În ziua următoare povestea noastră era în ziare - a fost chiar emoționant

Alte întrebări interesante