Engleza, întrebare adresată de costeadenisa59, 9 ani în urmă

imi puteti traduce textele ?Va rig!!dau coronitee

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fadeinhell
1
1. Exista 8 planete in sistemul solar. Pana in 2006 cand erau _______ dar oamenii de stinta au decis ca Pluto nu este destul de mare sa fie o planeta.
2.In centrul sistemului nostru solar este Soarele. Soarele este una dintre miliardele de stele din galaxia noasta - Calea Lactee. Nu este cea mai mare. Dar este de _______ ori mai mare dacat Pamant.
Pamantul este la aproximativ __________ milioane de kilometrii de Soare. Toate planetele se orbiteaza in jurul soarelui.
Ceea ce inseamna ca se invart in jurul soarelui.
3.Marte este deseori numit si "planeta rosie",este mai mic decat pamantul dar mult mai fierbinte,oamenii de stinta presupun ca acolo exista apa cu mult timp in urma,dar poate si viata.
4. Cele mai mari planete - Jupiter,Saturn,Uranus si Neptun - sunt facute din gaze. Neptun este cea mai departata de soare. Temperatura acestuia poate atinge -219 grade Celsius. Neptun face o tura in jurul soarelui in aproximativ ________ ani.
5. Cea mai apropiata planeta de soare este Mercur. De asemenea,si cea mai mica planeta.
6.Venus este de cam aceasi marime cu pamantul,si ne este cel mai apropiat vecin,dar este foarte diferit. Venus are o atmosfera densa si otravitoare. Nmic nu poate trai acolo. Temperatura de pe venus este de aproximativ ________ grade Celsius.
7.Pamantul are diametrul de 12756KM. Dureaza cam _______ zile sa treaca in jurul soarelui.
8. Jupiter este cea mai mare planeta. Diametrul acesteia este de_______km. Jupiter are________ "lune mari" si multe mai mici. Pe suprafata acesteia se afla o pata mare,rosie. Oamenii de stinta cred ca este o furtuna uriasa.
Alte întrebări interesante