Imi rezolvati si mie va rog exercitiul. Va dau coroana
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Explicație pas cu pas:
E(x)=[(x+4)(3x-2)-3(x+1)²+11]/4x³(x+1) : 1/x²(x+1)=>
E(x)=[3x²+12x-2x-8-3(x²+2x+1)+11]/4x³(x+1) * x²(x+1)/1 =>
E(x)=(3x²+10x-8-3x²-6x-3+11)/4x =>
E(x)=4x/4x => E(x)=1
hasss20:
trebuie sa astepti sa iti apara
Răspuns de
1
Răspuns: aici este raspunsul la intrebarea pe care mi-ai pus-o ultima oara. Nu am reusit sa iti trimit in privat
Explicație pas cu pas:
Anexe:
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă