Limba română, întrebare adresată de romylupu67, 9 ani în urmă

imi spuneti si mie va rog informatii despre importanta zapezii pentru viata plantelor si a animalelor pe timp de iarna ? si niste ocrotiri pentru plante si animale pe timp friguros                        MULTUMESC!
va voi da 30 de puncte !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de murariugeorgia
5
Pentru plante este importanta zapada deoarece stratul pufos de zapada le tine de cald iar pentru animale este importanta zapada deoarece misuna  prin tunelele faurite de ele
Răspuns de mirumiruna48
3
importanta zapezi pentru plante , animale pe timp de iarna este; pentru plante: le da apa necesara pe timpul ierni si le tine de cald pe timpul ierni,pentru animale:de exemplu pentru soareci de camp zapada le ie de cald pe timpul ierni/pentru ocrotirea plantelor pe timp friguros:trebuie sa le ti in casa la caldura ,pentru ocrotirea animalelo pe timp friiguros:trebuie sa le acoperi cu o patura si sa le dai de paut apa calduta.

romylupu67: multumesc ! pot sa te mai rog ceva?
romylupu67: imi poti redacta un text in care sa fie prezentate aceste informatii si aceste ocrotiri
romylupu67: dar la plante informatia sa fie asa pentru ca am luat din alta parte dinainte ( zapada desi este inghetata ,este un te termiozolant natural. protejeaza pamantul si plantele din pamant de gerul de deasupra zapezii. actioneaza ca o patura /) multumesc mult daca poti sa o nfaci o sa iti trec coronita .MULTUMESC!
romylupu67: ma ajuti sau nu ?
Alte întrebări interesante