Engleza, întrebare adresată de anyu1, 9 ani în urmă

Îmi traduceți și mie lecția asta? Urgent! Mulțumesc !

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
                                Dependenţă faţă de internet

Săptămîna trecută, într-o clinică privată de reabilitare din afara Edinburghului, Leo Edwards, un alcoolic de 16 ani,
trecea prin simptome severe de sevraj. De multe ori corpul lui tremura violent şi necontrolabil, iar la masă, de obicei, arunca cu (,) căni și farfurii prin sala de mese. Dependenţa băiatului nu avea de aface cu alcoolul, drogurile, jocurile de noroc sau mâncarea. Problema lui a fost "Dependenţa  faţă de internet" - o dependenţă excesivă de internet.

Un grup internaţional de psihologi a sugerat recent că oricine care stă pe internet o perioadă lungă de timp e bolnav clinic şi are nevoie de tratament medical. În acord cu raportul lor, dependenţii de internet pot fi trataţi ca alcolicii, drogaţii, dependenţii de jocuri de noroc şi oamenii care mănâncă dezordonat.

  Leo Edwards nu e un caz izolat. Russell Hopkin, în vârstă de 15 ani, din Gateshead în nord-estul Angliei, e un dependent de internet tipic. În fiecare zi după şcoală şi după cină până la 3 sau 4 dimineaţa, el va fi găsit în dormitorul său stând pe internet sau jucând jocuri pe calculator. La sfârşitul zilei el va petrece mai mult de 6 ore online.

Mai încolo nu se vede tot textul...
Alte întrebări interesante