Engleza, întrebare adresată de adinaa, 9 ani în urmă

Imi traduceti va rog in romana.

In my free time, especially on weekends, I enjoy reading a SF book or an adventure one because these keep me thrilled. An other activity that I love doing when I have a little free time, is watching a movie together with my family or my friends. My favorite type of movies is action and comedy, even though they are really hard to combine them in a single movie.
And also if my friends and I have a little time to spare together i mostly like going out in the park and play football or just have a ride on our bikes around the park.
Of course, when I'm alone I like doing what any teen of my age likes: playing the computer. I usually spend about one or two hours in front of the monitor trying to outrace my classmates in a strategy game we play every week together.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lucasevil2012
1
In timpul liber , in special in weekend-uri , imi place sa citesc o carte stiintifico-fantastica sau una de aventura pentru ca ma tin in suspans. O alta activitate pe care o ador sa o fac atunci cand am putin timp liber , este sa urmaresc un film cu familia sau cu prietenii mei. Filmele care imi plac cel mai mult sunt cele de actiune si comedie , cu atat mai bine daca sunt combinate intr-un singur film.
Si de asemenea da prietenii mei au putin timp liber eu prefer sa mergem afara in parc si sa jucam fotbal sau doar sa ne plimbam cu bicicletele prin parc.
Desigur, atunci cand sunt singur imi place sa fac ce face orice tanar de varsta mea : sa ma joc pe claculator. De obicei imi petrec o ora sau doua in fata monitorului incercand sa ii bat pe colegi mei  la un joc de strategie pe care il jucam in fiecare saptamana ! Sper ca o sa iti fie de folos ! 
Răspuns de andreea666007
1
În timpul meu liber, în special în weeked-uri, am plăcerea de a citi o carte SF sau de aventură pentru că te țin în extaz. Altă activitate pe care iubesc să o fac este ca atunci când am puțin timp liber să mă uit la un film împreună cu părinții sau cu prietenii. Felul meu preferat de filme este acțiunea sau comedia, chiar dacă este greu să le combini pe amândouă într-un singur film.
Și de asemenea dacă prieteni mei au ceva timp de petrecut împreună cel mai mult îmi place sa ies în parc și să mă joc fotbal ori doar să ne plimbăm cu bicicletele prin parc.
Desigur, când sunt singur îmi place sa fac ce i-ar place oricărui adolescent de vârsta mea: sa mă joc pe calculator. De obicei petrec cam una sau două ore în fața monitorului încercând să îi întrec pe colegi mei de clasă într-un joc de strategie pe care îl jucăm în fiecare săptămână împreună. Sper că te ajută.
Alte întrebări interesante